Yritys

Newprint – palveleva painotalo

Newprint Oy aloitti toimintansa vuonna 1997, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme ovat paljon vanhempaa perua. Painotalo perustettiin jatkamaan Hansaprint Oy:n arkkipainotoimintaa sekä Turun Uusi Kirjapaino Oy:n liiketoimintaa.

Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme ja osaamistamme yrityskaupoilla. Tänä päivänä Newprint onkin yksi Suomen monipuolisimmista ja merkittävimmistä painotaloista. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Hansaprint Oy:n kanssa.

Ei painotyötä vaan painopalvelua

Newprintin perustamisesta lähtien olemme vastanneet asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla painopalveluiden hankintaa, tilaamista ja hallintaa helpottavia palveluita ja ratkaisuja. Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö sekä monipuolinen ja moderni konekanta.

Asiakassuhteiden ja palveluiden pitkäjänteinen kehittäminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Offset- ja digitaalipainaminen yhdistettyinä monipuolisiin jälkikäsittelymahdollisuuksiin mahdollistavatkin laajan palvelutarjonnan.

Lyhyesti sanottuna – olemme asiakkaan painetun markkinointiviestinnän tarpeita ymmärtävä ja palveleva yhteistyökumppani.