Paino­palvelut

Mainos­paino­tuotteet

Toteutamme erilaiset painotyöt laidasta laitaan tulostamalla, offset-painamalla tai digipainamalla. Asiakkaana sinun ei tarvitse miettiä tekniikkaa, me tarjoamme painotuotteellesi juuri sopivan ratkaisun. Varmistaaksemme joustavuuden ja nopeat toimitusaikataulut tuotantomme pyörii kolmessa vuorossa.

Esimerkkituotteita ovat esitteet, asiakaslehdet, kirjat, vuosikertomukset, käyntikortit, postikortit, folderit, lomakkeet, kirjekuoret, tarrat, liimablokit, muistilehtiöt, kalenterit, itsejäljentävät tuotteet, kampanjapostitukset, hyllypuhujat, hyllyvipat ja julisteet.

Myymälä­mainonta

Valmistamme asiakkaillemme mainospainotuotteita ja somisteita edistämään myyntiä ja tekemään tulosta.

Tarjoamme painotuoteratkaisuilla näkyvyyttä ja huomioarvoa myymälöissä ja kauppapaikoilla.

Esimerkkiratkaisuja myymälämainonnassa ovat julisteet, hyllyvipat, hyllypuhujat, tuotedisplayt, jättipakkaukset, lattiatarrat, vastaus- ja arvontalaatikot, valokaappitulosteet, mobilet ja hyllynauhat.

Case: Transmerin MYYMÄLÄMateriaalit

Olemme tehneet Oy Transmeri Ab:n kanssa jo useamman vuoden yhteistyötä ja roolimme on ollut painetun markkinointiviestinnän toteuttaja. Liittyi heidän tarve sitten katalogeihin, mainospainotuotteisiin tai myynninedistämismateriaaleihin, niin kaikkiin olemme pystyneet vastaamaan: kyllä, onnistuu!

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja palvelutarjonnastamme on löytynyt tarvittavat ratkaisut. Myös tuotannon aikataulujen joustavuus on ollut tärkeää, jotta lanseeraukset eivät ole kärsineet puuttuvista painomateriaaleista kiireaikatauluista huolimatta.

Kirjat ja julkaisut

Painamme vuosittain erilaisia asiakaslehtiä ja julkaisuja viestinnän eri tarpeisiin. Tiedämme mitä julkaisujen ja kirjojen tekeminen vaatii. On siis erityisen tärkeää, että pidämme huolta siitä, että aikataulut pitävät ja painolaatu on ensiluokkaista. Kauttamme valmistuu laadukkaita kirjoja erilaisilla sidonnoilla niin pehmeällä kuin kovalla kannella.

Esimerkki tuotteita ovat asiakaslehdet, järjestölehdet, tuotekuvastot, pehmeäkantiset kirjat, kovakantiset kirjat, Wire-sidotut lehtiöt, historiikit ja matrikkelit.

Pakkaukset ja kotelot

Kartonkipainaminen on ollut aina olennainen osa toimintaamme. Oli tarpeesi iso tai pieni, meiltä saat siihen toteutuksen järkevin kustannuksin.

Valmistamme sekä taloudellisia valmispohjan mukaisia pakkauksia että täysin sinulle räätälöityjä pakkauksia. Materiaalivaihtoehtoina ovat kartonki tai pahvi.

Esimerkkituotteita ovat tuotepakkaukset, mainospakkaukset, tuotekääreet / -holkit, postituspakkaukset, lahjapakkaukset ja tuotedisplayt.